Στον ΣΕΥΦΑΝΗ διαθέτουμε αξιόπιστες αντλίες διαφορετικών χρήσεων και εφαρμογών.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει από μικρές οικιακές αντλίες (Jet, περιφερειακές, μικρές πολυσταδιακές) έως πολύ μεγάλες για βαριά βιομηχανική και εξειδικευμένη χρήση (όπως αντλίες κενού, θετικής μετατόπισης, ακόμα και φυσητήρες πλευρικού καναλιού).

Τα προϊόντα μας, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους. Οι στρατηγικές συνεργασίες που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου μας, όπως την WILO, την DAB και την ANAVALOS έχουν καταστήσει τον ΣΕΥΦΑΝΗ ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου.

Χάρις στην μεγάλη ποικιλία των υλικών κατασκευής (χυτοσίδηρος, ανοξείδωτος χάλυβας, ορείχαλκος, τεχνοπολυμερή υλικά), των διαθέσιμων τρόπων εγκατάστασης (οριζόντιες ή κατακόρυφες) και του τύπου της πτερωτής (κλειστού ή ανοικτού ),θα βρείτε μέσα από την γκάμα μας την κατάλληλη αντλία για τις ανάγκες σας.

Επίσης, για αυξημένες ανάγκες και για αξιόπιστη παροχή νερού σε σημεία λήψης μεγάλου γεωδαιτικού υψομέτρου, ο ΣΕΥΦΑΝΗ μπορεί να διαθέσει πιεστικά συγκροτήματα των μεγαλύτερων οίκων που μπορούν να εξασφαλίσουν αξιόπιστη παροχή. Η κυμαινόμενη κατανάλωση νερού σε διάφορα κτίρια, όπως σχολεία, νοσοκομεία ή ξενοδοχεία, απαιτεί ευέλικτα συστήματα ικανά να ανταποκριθούν στις πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Στην γκάμα μας θα βρείτε εξατομικευμένες λύσεις που περιλαμβάνουν πιεστικά με μία, δύο ή περισσότερες αντλίες, οριζόντιες ή και κατακόρυφες.

seyfani wiloseyfani dabseyfani anavalos