ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

H επίπλωση του μπάνιου είναι μια προσωπική υπόθεση. Συλλογές επίπλων που μετατρέπουν το μπάνιο από ένα ιδιαίτερο και προσωπικό χώρο σε ένα περιβάλλον ευεξίας. Σχήματα, υλικά επένδυσης και συνδυασμοί χρωμάτων είναι απαραίτητα στοιχεία δημιουργίας ενός οικείου περιβάλλοντος.

Read more

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε μπαταρίες νιπτήρα και λουτρού για κάθε γούστο και budget. Σε πληθώρα σχεδίων βασισμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις αισθητικής και εργονομίας.

Read more

ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ

Κάθε μπάνιο πρέπει να ακολουθεί τους βασικούς κανόνες για να προσφέρει στους χρήστες του, υγιεινή, άνεση και τακτοποιημένο περιβάλλον.
Το καζανάκι αποτελεί στοιχειώδες στοιχείο κάθε μπάνιου. Τα εντοιχισμένα καζανάκια χρησιμοποιούνται πλέον κατά κόρον.

Read more

ΠΟΡΣΕΛΑΝΕΣ

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ, εδώ και πολλές δεκαετίες, πρωτοπορεί στα είδη υγιεινής προσφέροντας και κάθε περίσταση την σωστή λύση, τόσο αισθητικά όσο και οικονομικά. Έχοντας ολοκληρώσει χιλιάδες έργα, μικρά και μεγάλα, όλα αυτά τα χρόνια, διαθέτει την εμπειρία και μπορεί σας προσφέρει τα ιδανικότερα είδη πορσελάνης για τις ανάγκες σας.

Read more

ΚΑΜΠΙΝΕΣ

Στο χώρο μας θα βρείτε καμπίνες σε πολλές διαστάσεις και τρόπους τοποθέτησης (Τετράγωνες, Ημικυκλικές, Ορθογώνιες, Wall to Wall, Walk in).
Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σε ντουζιέρα ή απευθείας στο δάπεδο.

Read more

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ

Εμπνευσμένο design, κορυφαία ποιότητα, πρωτοπορία στην κατασκευή.
Πρωτοποριακός σχεδιασμός και μινιμαλιστικό design από διακεκριμένους designers, εμπνευσμένο από τη διαχρονική ελληνική αισθητική και τις διεθνείς σύγχρονες τάσεις.

Read more