ΠΟΡΣΕΛΑΝΕΣ

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ, εδώ και πολλές δεκαετίες, πρωτοπορεί στα είδη υγιεινής προσφέροντας και κάθε περίσταση την σωστή λύση, τόσο αισθητικά όσο και οικονομικά. Έχοντας ολοκληρώσει χιλιάδες έργα, μικρά και μεγάλα, όλα αυτά τα χρόνια, διαθέτει την εμπειρία και μπορεί σας προσφέρει τα ιδανικότερα είδη πορσελάνης για τις ανάγκες σας.


Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε νιπτήρες κάθε τύπου από αρκετά υλικά, σε πολλά χρώματα, σχήματα και μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό για τον χώρο σας.
Λεκάνες κρεμαστές ή επιδαπέδιες, χαμηλής πίεσης ή υψηλής πίεσης, back to wall ή κλασσικές, με κλασικό κλείσιμο στο καπάκι ή με soft close, με σύστημα έκπλυσης Aquablade ή Rimless, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων για να χωράνε σε κάθε χώρο και για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη.
Επίσης στον ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε μπανιέρες και ντουζιέρες με σύγχρονο και εργονομικό σχεδιασμό, με μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις, άψογο φινίρισμα και μεγάλη ανθεκτικότητα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης μπανιέρες και ντουζιέρες από καινοτόμα υλικά, όπως πέτρα, solid surfaces και άλλα.
Στην έκθεση μας θα βρείτε την πλήρη συλλογή των προϊόντων της Ideal Standard, όπου αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΣΕΥΦΑΝΗ αποτελεί τον πιο παλιό συνεργάτη της εταιρίας στην Κρήτη. Επίσης, θα σας παρουσιάσουμε προϊόντα των Villeroy&Boch, Karag, Acrilan, GSI, Scarabeo και πολλών ακόμα επώνυμων οίκων.

seyfani idealstandardseyfani villeroybochseyfani KARAGseyfani ACRILANseyfani gsiseyfani SCARABEO