ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Ο Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας, είναι μία συσκευή που παρέχει ζεστό νερό χρήσης χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική ενέργεια.
Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας είναι ένα κυλινδρικό δοχείο, αποτελούμενο από διπλά θερμομονωμένα τοιχώματα και μια ηλεκτρική αντίσταση που βρίσκεται μέσα στο δοχείο.

Με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας θερμαίνεται αυτή η αντίσταση, η οποία με τη σειρά της θερμαίνει το νερό, μέσα στον κύλινδρο. Ο θερμοσίφωνας είναι συνδεδεμένος με την παροχή νερού και για κάθε ποσότητα θερμού νερού που αντλείται για χρήση, υπάρχει αυτόματη αναπλήρωση με ψυχρό νερό.
Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες διακρίνονται ανάλογα με τη χωρητικότητά τους (συνήθως από 6 λίτρα έως 120 λίτρα), τη στήριξή τους (δαπέδου, οριζόντιοι ή κάθετοι) και την ταχύτητα απόκρισης στη θέρμανση νερού.
Ο ΣΕΥΦΑΝΗ σε συνεργασία με 2 από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και ηλεκτρομπόιλερ όπως η VICTORY και η TESY, μπορεί να σας προτείνει το καταλληλότερο θερμοσίφωνο με σκοπό την αύξηση της απόδοσης και της εξοικονόμησης ενέργειας στην εγκατάσταση σας.
Τέλος εδώ θα βρείτε και εξειδικευμένες λύσεις, όπως θερμοσίφωνα EXTRA THIN πλακέ ή κυλινδρικά, μοντέλα με χειρισμό WIFI, μοντέλα anticalc για προστασία της ηλ.αντίστασης από τα άλατα κ.α.

seyfani victoryseyfani Tesy logo