ΦΡΕΑΤΙΑ

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε φρεάτια και καλύμματα. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε:

- Στεγανά καλύμματα αλουμινίου τετράγωνα ή ορθογώνια με ανάλογα πλαίσια και δυνατότητα επιλογής της τελικής επιφάνειας επένδυσης, ικανά να φέρουν φορτίο έως 2tn, και που σχεδιάζονται βάση του προτύπου ΕΝ124.

- Χυτοσιδηρά φρεάτια , ορθογωνικά ή στρογγυλά, από φαιό και ελατό χυτοσίδηρο, απλά ή επιγεμιζόμμενα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των απαιτήσεων σχεδιασμού, αντοχής και ποιότητας του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ124, κλάσης Α15, Β125, C250, D400, καθώς και Ε600, F900.

- Πλαστικά φρεάτια με καλύμματα και σχάρες από πολυπροπυλένιο και ABS. Χρησιμοποιούνται σε υδραυλικές ή ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

- Φρεάτια πολυαιθυλενίου που προσφέρουν πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα και είναι ουσιαστικές εναλλακτικές λύσεις στην κλασική σύνδεση μεταξύ των σωλήνων δομημένων τοιχωμάτων πολυαιθυλενίου και τσιμεντένιων φρεάτιων.

- Καλύμματα φρεατίων ΚΙΟ από Σύνθετο υλικό. Η Polieco Group κατοχύρωσε πρόσφατα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια καινοτόμο διαδικασία βιομηχανικής παραγωγής για την χρήση ενός ειδικού σύνθετου υλικού (Kinext). Το σύνθετο υλικό Kinext χρησιμοποιείται για την παραγωγή διαφόρων μεγεθών καλυμμάτων φρεατίων  υψηλής αντοχής. 

Οι προμηθευτές μας είναι η IAS, η ΔΕΛΤΑ ΖΗΤΑ και η Polieco. Πρόκειται για τους κορυφαίους του χώρου στην Ελλάδα με πολλές καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες που δίνουν στα προϊόντα τους ουσιαστικά πλεονεκτήματα σε όποια εφαρμογή και εάν χρησιμοποιούνται. 

seyfani iasseyfani dz2seyfani POLIECO