ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε χαλκοσωλήνες της ΧΑΛΚΟΡ AE, της κορυφαίας βιομηχανίας που ειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία προϊόντων χαλκού για περισσότερα από 80 χρόνια. 

Read more

ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΑΝΙΟΥ PEX

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ αντιπροσωπεύει την Ελληνική Interplast, η οποία παράγει μια ευρεία γκάμα σωλήνων δικτυομένου πολυαιθυλενίου για υδραυλικές εγκαταστάσεις ζεστού και κρύου νερού. Οι σωλήνες Como-pex παράγονται σε διατομές από 12mm έως 32mm και διατίθενται σε κουλούρες ή ευθύγραμμα τμήματα.

Read more

ΣΩΛΗΝΕΣ PP-R ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι σωλήνες πολυπροπυλενίου χάρη στη δομή του υλικού και τη λεία υφή της επιφάνειάς τους εξασφαλίζουν χαμηλές απώλειες τριβής πού έχουν ως αποτέλεσμα τη χαμηλή αντίσταση και τη μικρή πτώση της πίεσης στις σωληνώσεις.

Read more

ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι πολυστρωματικές σωλήνες αποτελούνται από διάφορα στρώματα (δικτυωμένο πολυαιθυλένιο, συγκολλητικό στρώμα σύνδεσης, αλουμίνιο συγκολλητικό στρώμα σύνδεσης και τελικά δικτυωμένο πολυαιθυλένιο). Είναι κατάλληλες για εφαρμογές θέρμανσης και ύδρευσης. Διατίθενται σε εύκαμπτες απλές, εύκαμπτες με μόνωση και σε ευθύγραμμες.

Read more

ΠΡΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΣΩΛΗΝΑ PP-R

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε το προμονωμένο σύστημα της Ελληνικής εταιρίας Interplast με το όνομα Aqua Plus Prins. Το σύστημα αυτό βιομηχανοποιεί την προμόνωση υδραυλικών δικτύων & εξαρτημάτων. 

Read more

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η ελαστομερής θερμομόνωση κλειστών κυψελών από συνθετικό καουτσούκ είναι μια εγγυημένη λύση καθώς παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλές τιμές θερμικής αγωγιμότητας ενώ αποτρέπει την εμφάνιση συμπυκνωμάτων στην μονωμένη επιφάνεια. 

Read more

ΚΡΟΥΝΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ και ΒΑΝΕΣ

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ ΣΠΕ είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει  σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο τομέα τους τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κρουνούς σφαιρικούς και σε βάνες, σε όλες τις διατομές και στις καλύτερες  τιμές  της αγοράς.

Read more