ΠΡΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΣΩΛΗΝΑ PP-R

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε το προμονωμένο σύστημα της Ελληνικής εταιρίας Interplast με το όνομα Aqua Plus Prins. Το σύστημα αυτό βιομηχανοποιεί την προμόνωση υδραυλικών δικτύων & εξαρτημάτων. 

Το καινοτόμο αυτό προϊόν, είναι σχεδιασμένο για εξωτερική, εσωτερική και υπόγεια εγκατάσταση προσφέρει πιστοποιημένη εξοικονόμηση ενεργείας, αντοχή στο χρόνο, παραμένοντας ανεπηρέαστο από μηχανικά φορτία, υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις μόνωσης του ΚΕΝΑΚ και προσφέρει μικρότερες γραμμικές διαστολές ακόμα και απ’ τον χαλκό. Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι δεν απαιτεί συντήρηση και δεν προσβάλλεται από τρωκτικά. 

Η μόνωση αποτελείται από συμπαγή πολυουρεθάνη (λ=0,021 W/mK). Η πυκνότητα της, είναι μεγαλύτερη από 60Kgr/m3 και σύμφωνη με το EN 253. Η μόνωση καλύπτεται από PVC υψηλής ποιότητας, λευκού χρώματος με σταθεροποίηση για την ηλιακή ακτινοβολία, ελεύθερου μόλυβδου, κατηγορίας B1 όσον αφορά την ακαυστότητα και με πρόσθετα κατασταλτικά καπνού (Αυτοσβενόμενο υλικό, δεν εξαπλώνει τη φωτιά). 

seyfani interplast