ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι πολυστρωματικές σωλήνες αποτελούνται από διάφορα στρώματα (δικτυωμένο πολυαιθυλένιο, συγκολλητικό στρώμα σύνδεσης, αλουμίνιο συγκολλητικό στρώμα σύνδεσης και τελικά δικτυωμένο πολυαιθυλένιο). Είναι κατάλληλες για εφαρμογές θέρμανσης και ύδρευσης. Διατίθενται σε εύκαμπτες απλές, εύκαμπτες με μόνωση και σε ευθύγραμμες.

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ είναι στην ευχάριστη θέση να προμηθεύει δυο από τους μεγαλύτερους οίκους στον κλάδο της πολυστρωματικής σωλήνας.

Αυτόν της COMAP MULTISKIN και της APE MULTILAYER.

Ο σωλήνας της COMAP μας προσφέρει άριστη σχέση τιμής και ποιότητας. Πιστοποιητικά για πόσιμο νερό και θέρμανση, ευκολία εγκατάστασης και αντοχή στον χρόνο. Οι πολυστρωματικοί σωλήνες διαθέτουν όλοι πυρήνα αλουμινίου πάχους 0,2 mm έως 0,4 mm επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στο χειρισμό. 

Ο σωλήνας  της APE MULTYLAYER κατασκευάζεται στην Ιταλία. Οι διαδικασίες σχεδιασμού και κατασκευής συμμορφώνονται πλήρως με τα νέα πρότυπα για την εξοικονόμηση ενέργειας και είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τις σχετικές ευρωπαϊκές νόρμες.

Τα εξαρτήματα της πολυστρωματικής σωλήνας χωρίζονται σε εξαρτήματα πρεσαριστά και εξαρτήματα μηχανικής σύσφιξης.

Το σύστημα πρεσαριστών εξαρτημάτων για πολυστρωματικό σωλήνα συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των πλαστικών και μεταλλικών λύσεων. Διαθέτουμε μια σειρά μεταλλικών εξαρτημάτων με διάμετρο από 14 έως 75mm – έως 32 mm για τη συνθετική σειρά. Οι συνδέσεις πρεσαριστής σύσφιξης μπορούν να γίνουν σε επτά δευτερόλεπτα και στις συνδέσεις αυτού του τύπου αποφεύγονται οι κίνδυνοι της ηλεκτροσυγκόλλησης.

Τα εξαρτήματα μηχανικής σύσφιξης καλύπτουν μεγάλο εύρος απαιτήσεων για εγκαταστάσεις πόσιμου νερού, θέρμανσης, κρύου νερού, ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ύδρευσης.

Τα εξαρτήματα μηχανικής σύσφιξης μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα. Δύο κλειδιά είναι τα μόνα που χρειάζονται για την εγκατάστασή τους. Τα  προϊοντα καλύπτουν διαμέτρους από 16 ως 32 mm. Πλεονέκτημα η κατασκευή  από υψηλής ποιότητας ορείχαλκο CW617N.

seyfani interplastseyfani comap