ΣΩΛΗΝΕΣ PP-R ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Οι σωλήνες πολυπροπυλενίου χάρη στη δομή του υλικού και τη λεία υφή της επιφάνειάς τους εξασφαλίζουν χαμηλές απώλειες τριβής πού έχουν ως αποτέλεσμα τη χαμηλή αντίσταση και τη μικρή πτώση της πίεσης στις σωληνώσεις.

Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται έχει υψηλή μείωση του δείκτη ήχου και περιορισμό της διάδοσης του, διαμέσου των σωλήνων. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι η χρησιμοποίηση μικρότερων διατομών πλαστικών σωλήνων για την ίδια ποσότητα νερού.


Ο ΣΕΥΦΑΝΗ εμπορεύεται για περισσότερα από 20 χρόνια με απόλυτη επιτυχία το σύστημα PP-R της Ελληνικής Interplast. Με πιστοποιήσεις: SKZ Γερμανίας, WRAS Μ. Βρετανίας, AENOR Ισπανίας, ZIK Κροατίας, GOST Ρωσίας, SEPRO Ουκρανίας. Ο ονομαστικός χρόνος ζωής είναι πάνω από 50 χρόνια, σε θερμοκρασίες 20οC μέχρι 90οC, πιέσεις λειτουργίας από 6 έως 26 bar και με διατομές από 20 mm έως 315 mm.

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε επίσης σε αποκλειστικότητα το πρωτοπόρο γερμανικό σύστημα πλαστικών σωλήνων PP-R Polo-Ecosan του Γερμανικού οίκου POLOPLAST. Η μοναδική στον κόσμο σωλήνα 5 στρωμάτων της POLOPLAST, με αυστηρή τήρηση όλων των προδιαγραφών καταλληλότητας και υγιεινής είναι στη διάθεση σας με πλήρη γκάμα και διατομές από 20mm έως και 250mm, σε απλή και UV.

seyfani interplast seyfani poloplast logo