ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΑΝΙΟΥ PEX

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ αντιπροσωπεύει την Ελληνική Interplast, η οποία παράγει μια ευρεία γκάμα σωλήνων δικτυομένου πολυαιθυλενίου για υδραυλικές εγκαταστάσεις ζεστού και κρύου νερού. Οι σωλήνες Como-pex παράγονται σε διατομές από 12mm έως 32mm και διατίθενται σε κουλούρες ή ευθύγραμμα τμήματα.

Παράγονται με ή χωρίς φραγή οξυγόνου και υπερκαλύπτουν την Ευρωπαϊκή νόρμα ΕΝ 12318 και τα γερμανικά DIN 16892/16893. Οι σωλήνες που φέρουν στρώμα φραγής οξυγόνου ανταποκρίνονται και στο DIN 4726 και είναι κατάλληλα σχεδιασμένοι για εφαρμογές σε εγκαταστάσεις θέρμανσης.

Ο χρόνος ζωής τους υπολογίζεται πάνω από 50 χρόνια , για θερμοκρασίες μέχρι 95ºC και με πιέσεις λειτουργίας από 6 έως 10bar. 

Τα προϊόντα που διαθέτουμε έχουν εγγύηση 30 χρόνια για το σωλήνα και 10 χρόνια για τα μεταλλικά εξαρτήματα ως προς τη στεγανότητα των συνδέσεων και είναι πιστοποιημένα από ΕΒΕΤΑΜ Ελλάδας, SKZ Γερμανίας, CSA Καναδά, WRAS Μεγ.Βρετανίας, AENOR Ισπανίας, ZIK Κροατίας, ELECTROCERT Ρωσίας, SEPROKIIVBUD PROEKT Ουκρανίας.

Επίσης στον ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε και τις σωλήνες δικτυωμένου πολυαιθυλενίου MASTER-PEX (PE-XC) της Brass-Form

H εξαιρετικά λεία επιφάνεια της (PE - Xc) σωλήνας εξασφαλίζει 

ελαχιστοποιημένες απώλειες πίεσης. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό

για τις εγκαταστάσεις του πόσιμου νερού .

Επίσης, εξαιτίας της μεγάλης τους ευκαμψίας, μπορούν να τοποθετηθούν

σε οποιαδήποτε γεωμετρία χωρίς να απαιτείται κάποιο ιδιαίτερα

δαπανηρό εργαλείο λυγισμού .

Ως προς τα εξαρτήματα, ο ΣΕΥΦΑΝΗ ΣΠΕ διαθέτει πλήρη γκάμα εξαρτημάτων δικτυωμένου πολυαιθυλενίου, Cherbros και BS σε διατομές 16-32 mm αναγνωρισμένων και πιστοποιημένων εταιρειών με πολλά χρόνια στην αγορά του επαγγελματικού χώρου.

seyfani interplastseyfani brassformseyfani cherbros