ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Στον ΣΕΥΦΑΝΗ μπορείτε να βρείτε χαλκοσωλήνες της ΧΑΛΚΟΡ AE, της κορυφαίας βιομηχανίας που ειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία προϊόντων χαλκού για περισσότερα από 80 χρόνια. 

Οι χαλκοσωλήνες που εμπορευόμαστε αντέχουν σε μεγάλες πιέσεις και θερμοκρασίες λειτουργίας. Είναι απόλυτα στεγανοί και διατηρούν τις φυσικές και μηχανικές τους ιδιότητες αναλλοίωτες με την πάροδο του χρόνου.

Είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, οικονομικοί στην εγκατάσταση, σίγουροι και ασφαλείς στη λειτουργία.

Στο ΣΕΥΦΑΝΗ θα βρείτε επίσης  διαθέσιμα  χάλκινα εξαρτήματα των οίκων IBP-Banninger και SUDO-Comap σε πλήρη γκάμα μορφών και διαστάσεων από 6 έως 159mm που είναι κατάλληλα για σύνδεση χάλκινων σωλήνων κατά EN 1057 όπως επίσης και κατά άλλων προτύπων συμπεριλαμβανομένου του ISO 274 και του προτύπου EN 1254-1.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι διεθνώς αναγνωρισμένες καθώς έχουν αποδείξει για πολλές δεκαετίες ότι ξέρουν να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν εξαρτήματα με απόλυτη ακρίβεια διαστάσεων, με μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, με απεριόριστη διάρκεια ζωής και με απόλυτη ασφάλεια σε υψηλές πιέσεις.

seyfani xalkorseyfani banningerseyfani comap