ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ

Οι κυκλοφορητές είναι ηλεκτροκίνητες υδρόψυκτες αντλίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την εξαναγκασμένη κυκλοφορία του νερού στα συστήματα ψύξης/θέρμανσης.

Read more

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Ο βασικός και πιο διαδεδομένος τύπος τερματικών μονάδων θέρμανσης , αποτελούν στη χώρα μας εδώ και 60 χρόνια, τα θερμαντικά σώματα.
Με το πέρασμα του χρόνου ο τύπος των θερμαντικών σωμάτων άλλαζε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Read more

ΛΕΒΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ

Οι ηλεκτρικοί λέβητες είναι μια συμφέρουσα και έξυπνη λύση για θέρμανση και ζεστό νερό.
Μέσω ενσωματωμένων ηλεκτρικών αντιστάσεων θερμαίνουν το νερό το οποίο τροφοδοτεί τα τερματικά στοιχεία της θέρμανσης.

Read more

ΛΕΒΗΤΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Οι λέβητες αερίου διακρίνονται σε LPG (υγραερίου) που για την καύση χρησιμοποιούν μείγμα προπανίου – βουτανίου και είναι αυτοί που κυρίως δουλεύουμε στο νησί μας, και στους λέβητες φυσικού αερίου.

Read more

ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ο λέβητας αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος ενός συστήματος θέρμανσης, αφού ζεσταίνει το νερό μεταφέροντας έτσι τη θερμότητα μέσω του νερού στην εκάστοτε θερμαντική επιφάνεια.

Οι λέβητες πετρελαίου διακρίνονται σε τρεις βασικές κατηγορίες σύμφωνα με το υλικό κατασκευής τους και τον τρόπο λειτουργίας τους. Συγκεκριμένα οι τρεις κατηγορίες αυτές είναι :
• Χαλύβδινοι
• Μαντεμένιοι
• Συμπυκνωμάτων

Read more

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα θέρμανσης, κατά το οποίο ζεστό νερό θερμοκρασίας 30-45οC κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων το οποίο έχει ενσωματωθεί στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα.

Η θερμότητα, ακτινοβολεί από το δάπεδο προς τον θερμαινόμενο χώρο και από τα χαμηλότερα στρώματα στα υψηλότερα χωρίς ισχυρά ρεύματα.

Read more